صنایع غذایی طرح توجيهی توليد و بسته بندي آبليمو 2268
بسته بندی آبلیمو|تولید ابلیمو|دانلود طرح توجیهی بسته بندی|دانلود طرح توجیهی تولید آبلیمو|دانلود طرح توجیهی تولیدی|دانلود طرح توجیهی مواد غذایی|دانلود طرح کارآفرینی بسته بندی آبلیمو|دانلود طرح کارآفرینی تولیدی|دانلود طرح کارآفرینی مواد غذایی|صنایع غذایی
طرح توجيهی توليد و بسته بندي آبليمومقدمه:عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه هاي كــشاورزان داخلي و افزايـش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشـور ميگردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين محــصولات را دو چندان مينمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام ميتوانند پاسـخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.طرح حاضر نيز در همين راستا به توليد آبليمو و بسته بندي آن اختصاص دارد. ذيلا اشاره مختصري به فرايند توليد آبليمو خواهد آمد:به منظور توليد آبليمو در مقياس صنعتي ، از ليمو هاي سبز نارس استفاده مي شود زيرا با رسانده شدن اين ميوه در انبار با كاهش ضخامت لايه سفيد رنگ داخلي ليمو و پوست جداره هاي داخلي، كيفيت بهتري از لحاظ عصاره گيري حاصل مي گردد. انبار مورد استفاده براي رساندن ليمو بايد داراي 88-86% رطوبت و دماي 14-13 درجه سانتيگراد باشد. پس از اتمام دوره انبار كردن، ليمو ها را خارج نموده و شستشو مي دهند ، اين شستشو باعث ضدعفوني محصول نيز شده و مانع از آلودگي هاي مختلف مانند Alternaria مي گردد.براي استخراج عصاره ليمو از پرس هاي حلزوني يا مارپيچي استفاده مي شود و در مرحله بعد با استفاده از فيلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا مي گردد. پس از خروج محصول از دياريتور توس هموژنيزاتور همگن شده و به مدت سي ثانيه با حرارت 77 درجه سانتي گراد پاستوريزه و به دستگاه پركن/دربند هدايت مي شود. پس از دربندي و ليبل زني محصول نهايي آماده ارسال به انبار خواهد بود.خلاصه طرح:موضوع طرح : توليد و بسته بندي آبليمو ظرفيت : 800 تن در سالمحل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بويژه استانهاي جنوبيسرمايه گذاري كـل: 2312 ميليون ريالسهم آوردة متقاضي: 232 ميليون ريالسهم تسهيلات: 2080ميليون ريالدورة بازگشـت سرمايه: 16 ماهاشتغالزايي : بيست نفر
2023-08-13 16:49:45 صنایع غذایی
هنر و گرافیک تم پاورپوینت حرفه ای هنر 42028 پاورپوینت آماده|پاورپوینت ارائه|پاورپوینت سمینار|تم پاورپوينت|تم پاورپوينت حرفه ای هنر|تم پاورپوينت هنر|خرید پاورپوینت|دانلود پاورپوینت|طراحی پاورپوینت|قالب پاورپوينت|قالب پاورپوينت حرفه ای هنر|قالب پاورپوينت هنر|نمونه پاورپوینت|هنر و گرافیک دانلود تم پاورپوینت حرفه ای هنرتوضيحات:تم پاورپوینت…
روانشناسی و علوم تربیتی تحقیق انواع آزمون روانی 60 آزمون رواني|آزمون رواني چیست|آزمونهاي سني|انواع آزمونهاي رواني|انواع روايي|تحقیق آزمون رواني|تعريف آزمون رواني|روانشناسی و علوم تربیتی|مقاله آزمون رواني دانلود تحقیق انواع آزمون روانیقسمتی از متن:هوش را به عنوان كنش در نظر مي…
مدیریت پرسشنامه جو سازمانی لایل ساسمن و سام دیپ 39352 ارزیابی جو سازمانی|پرسشنامه جو سازمانی|پرسشنامه سام دیپ|پرسشنامه سنجش جو سازمانی|پرسشنامه لایل ساسمن|جو سازمانی سام دیپ|سام دیپ و لایل ساسمن|سنجش جو سازمان|مدیریت|مقایس جو سازمانی دانلود پرسشنامه جو سازمانی لایل ساسمن و…