طرح کسب و کار رستوران دستپیچ
صنایع غذایی طرح کسب و کار رستوران دستپیچ 2390
دانلود طرح توجیهی|دانلود طرح کسب و کار|راه اندازی رستوران|صنایع غذایی|طرح احداث رستوران|طرح توجیهی|طرح توجیهی رستوران|طرح کارآفرینی رستوران|طرح کسب و کار رستوران
طرح کسب و کار رستوران دستپیچخلاصه طرح: هدف از راه اندازی رستوران دستپیچ ،ایجاد مکانی است که با توجه به ذائقه و خواست مشتری و به صورت کاملاً سفارشی به سرو غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می پردازد. نبود و خلاء چنین غذاهایی من را بر آن داشت تا به راه اندازی رستورانی زیبا در مکانی مناسب با کیفیت خوب اقدام کنم. این رستوران در محدودهی خیابان فرشته افتتاح خواهد شد، پاسخگوی نیاز مشتریانی خواهد بود که علاوه بر بهرمند شدن از غذای خوب، اوقات خوشی را در کنار دوستان و آشنایان تجربه خواهند کرد . هدف از راه اندازی این کسب و کار به شرح زیر می باشد : 1- راه اندازی رستوران دستپیچ با محیطی دوستانه و شاد در محدودهی خیابان فرشته 2- افتتاح چند شعبهی دیگر در تهران 3- اعطای نمایندگی فروش جهت زدن شعبات این رستوران در شهرستانها 4- باب میل بودن و سلیقه ای شدن غذاهااین گونه به نظر می رسد با در نظر گرفتن نقاط ضعف و قدرت و استفاده از فرصت ها می توانم این کسب و کار را با موفقیت انجام دهم.مشتریان بالقوهی این رستوران به سه بخش اصلی تقسیم می شوند : 1- افرادی که مایلند در کنار صرف غذا به سرگرم شدن و تفریح و گذراندن وقتشان بپردازند. 2- افرادی که مایلند نحوه درست کردن غذا را از نزدیک ببینند و به سلیقه ی خود غذاشان را سفارش دهند. 3- افرادی که مایلند نحوه درست کردن غذا را آموزش ببینند .فهرست مطالب:1- خلاصهی طرح2- معرفی کسب و کار2-1- مالکیت رستوران2-2- محل رستوران 3- معرفی محصول یا خدمت3-1- تهیه مواد اولیه3-2- مراحل و شیوه های کنترل3-3- مزیت های رقابتی محصول4- تحلیل مشتریان5- ارزیابی رقبا6- ارزیابی آینده بازار 7- ساختار سازمانی7-1- تیم مدیریت و منابع انسانی7-2- چارت سازمانی8- طرح مالی8-1- هزینه های پرسنل 8-2- سود و زیان پیش بینی شده 8-3- تحلیل مالی
2023-08-13 16:51:28 صنایع غذایی